ГоловнаПолітика

Мешканці Криму продемонстрували прагнення до мирного діалогу, - Могильов

У Сімферополі відбулася мирна акція

Мешканці Криму продемонстрували прагнення до мирного діалогу, - Могильов
Фото: Макс Левин

Мирний характер акцій, проведених у вівторок у Сімферополі громадськими та політичними організаціями Криму, продемонстрував високий рівень самоорганізації та відповідальності мешканців Криму, заявив голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов.

"Я неодноразово підкреслював, що Крим може слугувати прикладом громадянської злагоди та миру для інших регіонів України. Я вдячний всім кримчанам, які не на словах, а на ділі продемонстрували толерантність і прагнення до мирного діалогу", - цитує Могильова його прес-служба.

Глава Ради міністрів додав, що 28 січня Криму "передрікали мало не Армагеддон", масові сутички, в тому числі на міжнаціональному ґрунті.

"Цього не сталося і не станеться надалі завдяки мудрості кримчан і прагненню до того, щоб наш спільний дім був процвітаючим і благополучним. Двері в цей будинок відкриті для всіх гостей з Заходу і Сходу, які приїжджають до нас з добрими намірами. Кримський щит здатний охоронити мир і злагоду, захистити всіх жителів і гостей Кримського півострова від хаосу й анархії ", - підкреслив кримський прем'єр.

У вівторок в Сімферополі відбулися два суспільно-політичні мітинги. На центральній площі міста у мітингу проти екстремізму і за стабільність в країні взяли участь близько 5 тис. прибічників Партії регіонів, партії "Русское единство", Компартії України, кримських організацій Союзу десантників і Союзу ветеранів Афганістану, представники інших громадських організацій та національних громад.

Крім того, біля постійного представництва президента України в Криму Меджліс кримськотатарського народу провів мітинг "Проти встановлення диктатури в Україні".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram