ГоловнаПолітика

У ПР підтримали відставку Азарова через корупцію, - Джига

Прем'єром незадоволені в рідній фракції

У ПР підтримали відставку Азарова через корупцію, - Джига
Фото: Макс Левин

На зустрічі президента Віктора Януковича з фракцією Партії регіонів у суботу депутати висловилися за відставку уряду.

Про це пише газета "Комерсант-Україна".

"На засіданні фракції були висловлені претензії на адресу уряду - дуже багато претензій, депутати говорили сміливо - було запропоновано відправити уряд у відставку! Це єдино вірне рішення! Якщо уряд не зміг підготувати правильний документ про асоціацію з ЄС, такий уряд треба звільнити - вони підставили і президента, і країну!", - позповів виданню народний депутат Микола Джига (Партія регіонів).

Багато членів уряду і фракції Партії регіонів відсутні на засіданні. Міністри ніяк не реагували на критику депутатів, а Миколу Азарова, за словами очевидців, постійно перебивали депутати.

"Дуже довго обговорювали корупцію у всіх гілках влади, непомірний тягар - у нас у фракції багато прогресивних людей, і ми розуміємо, що це послужило детонатором того, що відбувається в країні - малий і середній бізнес не може розвиватися в таких умовах!", - сказав Джига.

Він також зазначив, що підтримує призначення в уряд представників опозиції. "Я ставлюся позитивно до того, щоб Арсеній Яценюк очолив Кабінет міністрів, це стабілізує ситуацію. Крім цього, я вважаю, що слід скасувати закони, ухвалені 16 січня - до ухвалення ніхто з депутатів їх не читав, деякі норми потрібні, але не зараз", - додав депутат.

Нагадаємо, в суботу президент Віктор Янукович запропонував очолити Кабінет міністрів Арсенію Яценюку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram