ГоловнаПолітика

Азаров очікує від Макеєнка якнайшвидшого ухвалення бюджету Києва

Прем'єр представив Макеєнка колективу КМДА

Азаров очікує від Макеєнка якнайшвидшого ухвалення бюджету Києва
Фото: www.kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр України Микола Азаров вимагає від нового голови Київської міської державної адміністрації Володимира Макеєнка прийняти збалансований бюджет столиці.

Про це голова уряду заявив, представляючи в суботу Макеєнка колективу КМДА, повідомляє прес-служба уряду.

"Роботи з розвитку нашої столиці необхідно продовжувати. Ці події, які зараз відбуваються, не будуть тривати вічно, вони закінчаться, а киянам тут жити, працювати, навчати дітей. І тому я хотів би побажати керівництву міста активно і наполегливо працювати на цьому терені. Звичайно, зараз першочерговим завданням є ухвалення збалансованого бюджету столиці і продовження виконання всіх заходів, які ми запланували", - сказав М. Азаров.

Він наголосив, що Макеєнко має всі необхідні якості для ефективного керівництва столицею.

Макеєнко же подякував президентові і уряд за довіру і призначення його головою КМДА та розпочав поточну роботу з життєзабезпечення міста.

Нагадаємо, президент України Віктор Янукович змінив керівника Київської міської державної адміністрації. Зокрема, Указом №42/2014 з посади голови Київської міської державної адміністрації звільнено Попова. Наступним Указом №43/2014 президент призначив В. Макеєнка головою КМДА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram