ГоловнаПолітика

"Свобода" поставила охорону біля готелю "Україна" в Києві

Це рішення узгоджено з адміністрацією готелю

"Свобода" поставила охорону біля готелю "Україна" в Києві
Фото: elektraua.livejournal.com

Партія "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" в суботу поставило свою охорону біля будівлі готелю "Україна" на вулиці Інститутській, 4 у Києві.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Активісти Всеукраїнського об'єднання "Свобода" взяли під охорону готель "Україна". Як стало відомо з достовірних джерел, планувалася провокація з погромами і загрозою для життя іноземних журналістів... Група "тітушок" під виглядом активістів Майдану і під прикриттям представників спецслужб планувала увірватися в готель "Україна", вчинити погром і криваве побоїще іноземних журналістів", - наголошено в повідомленні.

За словами активістів "Свободи", це рішення погоджено з адміністрацією готелю.

Також наголошено, що це не захоплення будівлі.

Зараз готель працює у звичному режимі. У будівлі перебуває близько десятка активістів. Їхня кількість буде змінюватися залежно від ситуації.

Нагадаємо, протестувальники проти влади захопили в суботу будівлю Міністерства енергетики і вугільної промисловості на вулиці Хрещатик, 30 у Києві. Згодом мітингувальники залишили будівлю міністерства.

Напередодні протестувальники проти влади захопили будівлю Міністерства аграрної політики та продовольства на вулиці Хрещатик, 24.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram