ГоловнаПолітика

Гриценко закликав власників зброї вийти на захист Майдану

За словами політика, зброю необхідно застосовувати відповідь тільки в разі загрози людського життя.

Гриценко закликав власників зброї вийти на захист Майдану

Форум євромайданів підтримав заклик народного депутата Анатолія Гриценка патрулювати вулиці міста, використовуючи легальну зброю - для захисту Майдану.

Про це учасники Всеукраїнської конференції євромайданів України проголосували майже одностайно, повідомили в ефірі Hromadske TV, інформує Gazeta.ua

Гриценко закликав усіх, хто має легальну зброю, вийти на захист Майдану, патрулювати вулиці - нардепів, ветеранів Збройних сил, афганців, миротворців, приватні охоронні структури.

"Зброю застосовувати потрібно тільки у відповідь, у разі загрози людському життю. Я зроблю це першим", - зазначив політик і додав, що сам він також постійно має при собі зброю.

"В умовах, коли влада не може забезпечити безпечне життя людей, навезли в Київ і в усі області України "тітушків", буцімто проводити переговори, мораторій на застосування сили, священики стоять між "Беркутом" і тими, хто на Грушевського. А в цей час виловлюють активістів, захоплюють, б'ють, катують. Люди змушені ховатися, їх тягають по судах", - сказав Гриценко.

Нагадаємо, раніше Штаб національного спротиву заявив, що в Адміністрації президента України підготовлено рішення про запровадження надзвичайного стану в країні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram