ГоловнаПолітика

МВС підтвердило вбивство демонстранта на Грушевського

Протистояння обернулося вже двома смертями.

У МВС України підтверджують, що на вулиці Грушевського знаходиться тіло людини з тілесними ушкодженнями "наразі ще невстановленого характеру".

"Труп є. Це дійсно так. Він знаходиться в пункті надання допомоги. Характер поранень і тілесних ушкоджень ще не встановлений", - повідомили агентство "Інтерфакс" у прес-службі МВС у середу.

При цьому наголосили, що медики констатували смерть цієї людини. На місці працює міліція, щоб установити обставини події.

Раніше один з лікарів медичної служби Євромайдану стверджував, що під час протистоянь протестувальників і силовиків на вулиці Грушевського в ніч проти середи один з демонстрантів отримав вогнепальні поранення.

Як сказав він журналістам, чоловік помер над ранок.

Тіло загиблого знаходиться по вул. Грушевського, 4. Туди вже прибули міліціонери.

Напередодні вдень в лікарні помер ще один активіст протестних акцій на вул. Грушевського. За даними штабу самооборони Майдану, 22-річний молодик упав із 13-метрової колонади стадіону "Динамо" під час сутичок із силовиками ввечері 20 січня.

Інформація про його смерть спочатку з'явилася в соцмережах, потім її підтвердили в штабі самооборони Майдану. Наразі ім'я загиблого не відоме. Офіційних повідомлень правоохоронних органів із цього приводу не надходило.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram