ГоловнаПолітика

Луганські регіонали просять Януковича ввести надзвичайний стан

Представники ПР просять Януковича навести в країні лад

Луганські регіонали просять Януковича ввести надзвичайний стан
Фото: EPA/UPG

Фракція Партії регіонів у Луганській обласній раді звернулася до президента України Віктора Януковича з проханням вжити жорстких заходів з наведення порядку аж до введення в Києві надзвичайного стану.

Про це повідомляє прес-служба Луганської облради.

"Звертаємося до президента України як до гаранта Конституції з проханням вжити жорстких заходів з наведення порядку і відновлення законності аж до введення в Києві надзвичайного стану", - йдеться у зверненні.

На думку "регіоналів", Євромайдан як мирна акція "закінчився ввечері 19 січня, коли він виродився в силове протистояння, яке поставило країну на межу громадянської війни".

"Вчорашні сутички у Києві організовані та спровоковані радикально налаштованими бойовиками націоналістичних організацій, мета яких - повалити чинну законно обрану владу", - йдеться в тексті заяви фракції ПР.

Крім того, в заяві йдеться про те, що відповідальність "за події в Києві 19 січня мають понести не тільки "ті хто, палив автобуси й кидав каміння в правоохоронців, а й Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок, які впродовж останніх тижнів підігрівали в людях агресію і істерію".

Нагадаємо, що в центрі Києва на вулиці Грушевського вже понад добу тривають сутички протестувальників з міліціонерами. МВС затримало понад 20 осіб у зв'язку з заворушеннями на вулиці Грушевського в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram