ГоловнаПолітика

Тюремники обстежили палату Тимошенко

Екс-прем'єр вимагала перевести її до іншого приміщення

У понеділок, 20 січня, санітарно-епідеміологічна служба провела обстеження приміщення перебування засудженої екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" і з'ясувала, що всі електромагнітні показники в її палаті знаходяться в межах норми.

Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

"За рішенням адміністрації Качанівської виправної колонії (№54), сьогодні санітарно-епідеміологічна служба провела обстеження приміщення перебування засудженою Тимошенко Ю.В. Усі електромагнітні показники у нормі. Результати були повідомлені засудженій. Складено відповідний акт", - йдеться в повідомленні.

У ДПтСУ нагадують, що Тимошенко було дозволено використовувати прилади вимірювання радіації, шуму, якості води, а також електромагнітного поля. Напередодні ж вона звернулася до керівництва виправної колонії з вимогою перевести її до іншого приміщення, оскільки, за її словами, її прилад вимірювання електромагнітного поля почав щогодини збільшувати показники.

При цьому тюремники стверджують, що контроль вологості, радіаційного фону, електромагнітних показників, якості води, шуму, світла тощо відповідними службами в приміщеннях перебування Тимошенко проводяться регулярно, а перевищень або порушень норми зафіксовано жодного разу не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram