ГоловнаПолітика

Гриценко закликає не погоджуватися на переговори за участю Клюєва

"Порядна людина Клюєву не подасть руки!"

Гриценко закликає не погоджуватися на переговори за участю Клюєва

Народний депутат Анатолій Гриценко закликав не погоджуватися на переговори для врегулювання кризи, якщо в них братиме участь секретар РНБО Андрій Клюєв.

"Жодних переговорів із Клюєвим

! Клюєв організував побиття дітей і знищення Майдану 30 листопада. Клюєв під час Майдану кував "перемогу" ПР на довиборах у 5 округах. Клюєв є куратором злочинної багатомільярдної програми "Агітатор" - з метою скуповування 5 млн голосів на наступних президентських виборах. Клюєв повинен бути першим, проти кого Європа застосує санкції, тому вкрадені за корупційними схемами бюджетні кошти він досі тримає в австрійських банках, має там підприємства і нерухомість", - написав Гриценко у соцмережі "Фейсбук".

"Порядна людина Клюєву не подасть руки! Майдан не повинен мати жодних стосунків із Клюєвим. Майдан має дуже відповідально обирати тих, хто представлятиме інтереси Майдану на переговорах із владою - бо дехто з реєстрових опозиціонерів давно і досить "плідно" з Клюєвим співпрацює... Які можуть бути розмови з людиною, яка вже давно мала б бути заарештована?! Чи ми хочемо, щоб Майдану вкотре оголосили: Ми здобули чергову перемогу?!" - додав він.

Нагадаємо, вночі 19 січня президент Віктор Янукович доручив секретареві РНБО Андрію Клюєву створити робочу групу за участю опозиції, представників Кабміну та Адміністрації, щоб розглянути питання врегулювання політичної кризи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram