ГоловнаПолітика

Луценко: це революція середнього класу проти гангстерів

Політик звернувся до різних прошарків населення

Луценко: це революція середнього класу проти гангстерів
Фото: Макс Левин

Лідер "Третьої республіки" Юрій Луценко на своїй сторінці у "Фейсбуку" закликав українців відкласти всі справи і приєднатися до Майдану.

"Начальник ЖЕКу, цілуйте дружину і дітей - і на Майдан!

І не просто їдьте. Приїжджайте в авто, бусах, тракторах і вантажівках. Це допоможе тримати "кровосісів" і їхні фашистські загони в блокаді без зайвих жертв з боку мирних демонстрантів.

Студенти, відкладайте книги і компи! Про ці дні ви з гордістю розповісте своїм дітям!

Підприємці, це революція середнього класу проти гангстерів", - сказано в повідомленні Луценка.

Додамо, що вночі на вулиці Грушевського, де триває найгостріше протистояння, з'явився позафракційний депутат Петро Порошенко. Він закликав протестувальників не воювати з "Беркутом", а вмовляти його перейти на бік маніфестантів. При цьому Порошенко не зміг сказати, чи є узгоджений план дій.

Нагадаємо, 19 січня почалися сутички між протестувальниками та правоохоронцями в центрі Києва, радикально налаштовані мітингувальники вирішили прориватися через кордон міліції до будівлі уряду і Верховної Ради.

Міліція застосовує світлошумові та газові гранати, а також сльозогінний газ. Протестувальники жбурляють у правоохоронців каміння.

Наразі поранено майже сто людей - і мітингувальників, і правоохоронців. Одному із протестувальників світлошумовою гранатою відірвало кисть руки, іншому гумовою кулею вибило око.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram