ГоловнаПолітика

Тягнибок звинуватив владу у провокуванні громадянського конфлікту

Він наполягає на мирній акції Майдану

Тягнибок звинуватив владу у провокуванні громадянського конфлікту
Фото: EPA/UPG

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок звинуватив владу України у провокуванні громадянського конфлікту в країні.

Про це Тягнибок заявив журналістам у Києві, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Хоча я не виключаю, що влада своїми діями, як це сталося два дні тому в парламенті, коли були повністю розтоптані парламентаризм, демократія, права людей і соціальні гарантії, може призвести до неконтрольованих процесів громадянського протистояння і навіть громадянської війни. Але всі чудово розуміють, що коли, не дай Боже, це станеться, це буде провиною влади, яка до цього провокує", - сказав Тягнибок.

На уточнювальне запитання, чи залишається Майдан мирним, Тягнибок відповів ствердно. За його словами, Майдан зараз не може бути агресивним, хоча влада все для цього робить. На питання про те, чи готується опозиція до виборів, Тягнибок відповів: "Та які вибори!? Про що ви говорите? У кого зараз в голові можуть бути вибори?"

Нагадаємо, сьогодні поблизу барикад Євромайдану на Хрещатику почались протистояння між євромайданівцями та невідомими, які називають себе "киянами". За словами "киян", вони прийшли для очищення центру столиці, оскільки їм вже набридли безлад і сміття. При цьому молоді люди перебувають у компанії Вікторії Шилової, екс-соратниці Олега Ляшка.

Про підготовку провокацій на Євромайдані у Києві опозиція заявила ще минулого тижня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram