ГоловнаПолітика

Рада збільшила видатки на Януковича на 32 мільйони

Депутати прийняли без обговорення держбюджет-2014

Рада збільшила видатки на Януковича на 32 мільйони
Фото: LB.ua

Верховна Рада України збільшила витрати на обслуговування і матеріально-технічне забезпечення діяльності президента України й адміністрації президента України на 32 млн грн.

Це випливає з висновку комітету Ради з питань бюджету з приводу законопроекту №3000 "Про державний бюджет України на 2014 рік", повідомляє РБК-Україна.

"Внести до витрат і кредитування проекту державного бюджету на 2014 рік такі зміни: для загального фонду збільшити видатки споживання за програмою "Обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне, матеріально-технічне забезпечення діяльності президента України, адміністрації президента України" на 32 млн грн", - йдеться у рішенні комітету Ради.

Крім того, депутати вирішили збільшити видатки споживання за програмою "Забезпечення перевезень вищих посадових осіб держави авіаційним транспортом" на 20 млн грн і видатки за програмою "Виплата державних премій України" на 1,3 млн грн.

Окрім того, Рада збільшила витрати на інформаційно-аналітичне й організаційне забезпечення оперативного реагування органів виконавчої влади на 4 млн 584,8 тис. грн, зокрема видатки споживання - на 3 млн 833,9 тис. грн (з них оплата праці - на 165,4 тис. грн) та видатки розвитку - на 750,9 тис. грн.

Нагадаємо, сьогодні народні депутати України прийняли без обговорення законопроект №З000 "Про державний бюджет України на 2014 рік" .

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram