ГоловнаПолітика

Москаль порівняв Гриценка з убивцею Бандери

Депутат не вірить сенсаційним заявам свого колеги.

Москаль порівняв Гриценка з убивцею Бандери
Фото: newzz.in.ua

Депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль засуджує поведінку нардепа Анатолія Гриценка і не вірить його заяві про те, що Арсеній Яценюк мав доступ до переговорів "Беркута" перед розгоном Євромайдану.

Про це він сказав під час інтернет-конференції на сайті glavred.info.

"Я так само вірю заявам Гриценка, що оточення Яценюка контролювало переговори "Беркута", як заявам київського "Беркута", що він Луценка вперше в житті бачив, хоча той призначав його на посаду. Як заявам МВС, що вони не били Луценка і до його побиття міліція не має жодного стосунку, хоча Громадське ТБ показало відео, де видно весь процес побиття Луценка міліцією", - зазначив Москаль.

"Ми чомусь героїзуємо Гриценка, як Бандеру чи Шухевича. Я порівняв би його з Богданом Сташинським. Це людина, яка убила Бандеру, теж українець, у селі його вважали патріотом, а сестра навіть була зв'язковою в УПА. Пану Анатолієві Гриценку не слід забувати, що він був у першій п'ятірці ВО "Батьківщина", і свої емоції трошки слід стримувати, і потрібно було з'ясовувати в рамках внутрішньопартійної дискусії, а не вихлюпувати в ЗМІ", - додав він.

Нагадаємо, 15 січня Гриценко заявив, що Яценюк мав доступ до переговорів співробітників спецпідрозділу "Беркут" перед розгоном мітингу на підтримку євроінтеграції 30 листопада 2013 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram