ГоловнаПолітика

Тимошенко просить побачення з послом Євросоюзу

Також екс-прем'єр хоче бачити своїх соратників.

Тимошенко просить побачення з послом Євросоюзу
Фото: стоп-кадр с видеоролика

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко має намір зустрітися в рамках короткострокового побачення з послом Європейського Союзу в Україні Яном Томбінським і своїми соратниками.

Про це повідомив захисник Тимошенко Сергій Власенко.

Власенко нагадав, що останнє короткострокове побачення у Тимошенко було 21 жовтня з керівництвом Об'єднаної опозиції - Олександром Турчиновим, Арсенієм Яценюком і Григорієм Немирею. Таким чином, 1 листопада вона має право знову провести короткострокове побачення, оскільки воно передбачається раз на місяць.

"Сьогодні Юлія Володимирівна подала заяву про проведення короткострокового побачення... На короткострокове побачення завтра Юлія Володимирівна запросила, на його прохання, посла Європейського Союзу Яна Томбінського, першого заступника голови Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Олександра Турчинова, голову ради Об'єднаної опозиції Арсенія Яценюка та заступника голови ВО "Батьківщина" Григорія Немирю", - сказав захисник.

Звертаючись до керівництва пенітенціарної служби, Власенко підкреслив, що вони "не мають права перешкоджати у проведенні короткострокового побачення".

"Не треба ніякої згоди пенітенціарної служби, ніяких додаткових узгоджень, ніяких додаткових заяв, - це право, яке регламентується чинним законодавством", - зазначив захисник.

Нагадаємо, що пенітенціарна служба у вівторок не дозволила Тимошенко зустріч зі спеціальним координатором короткострокової Місії зі спостереження за виборами ОБСЄ, главою делегації Парламентської асамблеї ОБСЄ Вальбургою Габсбург Дуглас.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram