ГоловнаПолітика

Грищенко зажадав від "Свободи" коригування поглядів

Міністр розділяє занепокоєння Ізраїлю.

Грищенко зажадав від "Свободи" коригування поглядів
Фото: topicnews.net

Міністр закордонних справ Костянтин Грищенко сподівається, що партія "Свобода" перегляне деякі радикальні погляди.

"Ми сподіваємося... що вони будуть відповідним чином коригувати свої підходи до тих питань, у тому числі й зовнішньополітичного порядку денного, які безпосередньо стосуються всієї України. А наші інтереси полягають у тому, щоб вибудовувати партнерські доброзичливі відносини, які базуються на сучасних підходах на підставі цінностей, які ми всі поділяємо з Європою", - сказав Грищенко.

Щодо занепокоєння Ізраїлю щодо високих результатів "Свободи" Грищенко зазначив, що до нього потрібно прислухатися.

"Я вважаю, що до цих висловлювань про занепокоєння треба прислухатися. Як я зазначав раніше, ми сподіваємося на те, що з якою передвиборною програмою чи висловами вони не приходили б у парламент, вони поводитимуться відповідально, як представники не просто певного сектора думок у суспільстві, але як ті, хто бере на себе відповідальність за подальший розвиток нашої держави та ставлення до нього у світі", - наголосив Грищенко. Нагадаємо, раніше посол Ізраїлю в Україні висловлював надію, що передвиборна риторика представників партії "Свобода" зміниться.

У своїй передвиборній програмі партія, зокрема, зобов'язалася встановити кримінальну відповідальність за пропаганду сексуальних збочень, що суперечить вимогам Євросоюзу щодо євроінтеграції України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram