ГоловнаПолітика

Фаріон назвала комуністів "виродками"

Майбутній депутат обіцяє домогтися заборони комуністичної ідеології.

Фаріон назвала комуністів "виродками"
Фото: Макс Левин

Кандидат від партії ВО "Свобода" Ірина Фаріон, яка перемогла на своєму мажоритарному окрузі, назвала членів Компартії України "виродками" і пообіцяла ініціювати в новій Верховній Раді заборону комуністичної ідеології.

"Це виродки, на руках яких іще кров не застигла. Я ніколи їм не пробачу півтора мільйона галичан, які поїхали до білих ведмедів! Я ніколи їм не пробачу того, що мій дід був вимушений покинути свої шикарні маєтки і втікати з  рідного села! Я ніколи не пробачу десять мільйонів замучених українців! Я ніколи їм не пробачу грубої еміграційної політики і зміни етноструктури благословенного сходу та півдня України!" - заявила вона в інтерв'ю газеті "Сегодня".

Крім того, Фаріон розповіла, чим займеться в новому парламенті в першу чергу.

"Перше - це імпічмент президента та прем'єра. Друге - скасування закону про мови. Третє - подання законопроекту про енергетичну безпеку України. Четверте - подання законопроекту про заборону комуністичної ідеології", - зазначила член "Свободи".

Нагадаємо, в 116-му виборчому окрузі Ірина Фаріон із 67,55% голосів випереджає найближчого конкурента на 50% (у нього 16,52%), підраховано 20 тис. 335 голосів виборців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram