ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Тягнибок пригрозив відшукати всіх фальсифікаторів і вийти з протестами до "Епіцентру"

Націоналіст вважає, що за порушення відповідатимуть усі, тому що в Раді буде близько 40 депутатів від "Свободи".

Тягнибок пригрозив відшукати всіх фальсифікаторів і вийти з протестами до "Епіцентру"
Фото: http://svoboda.ictv.ua

Партія ВО "Свобода" пікетуватиме магазини "Епіцентр" і квартири членів ОВК №223, де балотуються кандидати Віктор Пилипишин та Юрій Левченко.

Про це лідер партії Олег Тягнибок заявив "Українській правді" біля будівлі, де засідає окружком.

Перед цим він зайшов на засідання ОВК, де заявив членам комісії, що вони будуть сидіти за фальсифікації, а "Свобода" пікетуватиме їхні квартири.

"Вам ще жити в цьому місті", - сказав він.

"На комісії в Деснянському районі зараз упіймали тих фальсифікаторів. Вони повинні знати: якщо думають, що їхні дії будуть безкарними, то вони глибоко помиляються. На Троєщині вже прийшли слідчі, і один член комісії зникла в туалеті, один із вікна десь утік", - розповів Тягнибок.

"У "Свободи" буде близько 40 депутатів. Ми проконтролюємо, щоб ті справи було доведено до завершення. І вони всі будуть сидіти", - наголосив він.

На зауваження про те, що його слова "Вам ще жити в цьому місті" фактично можуть розцінити як погрози, Тягнибок відповів: "Мене не цікавить, як вони розцінять".

"Ми будемо проводити публічні пікети їхніх квартир, щоби всі люди знали, що в цих помешканнях живуть фальсифікатори. Я їх попередив, що їм жити в цьому місті", - зазначив він.

"Завтра ми починаємо пікети "Епіцентру", і будемо повідомляти людям, щоб вони знали, що купують товари в шахраїв, бандитів і фальсифікаторів виборів", - додав лідер ВО "Свобода".

Нагадаємо, "свободівець" Андрій Іллєнко заявив про свою перемогу на окрузі №215, йому програла самовисуванець Галина Герега.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram