ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Підрахунок голосів в Ірпені: "Беркут" пішов, біля комісії ходять "братки" (ДОДАНО ВІДЕО)

Невідомі молоді люди не пускають журналістів до членів комісії.

У 95-му окрузі Київської області триває прийом протоколів. На п'ятьох дільницях призначили перерахунок голосів, повідомляє власний кореспондент LB.ua.

У залі раз у раз з'являються молоді люди спортивної статури, штовхаються, не пускають журналістів ближче до комісії. "Беркут", який виставив кордон біля членів ОВК і захищав їх від бійки, яка сталася сьогодні ввечері, врешті, пішов геть.

На одній з дільниць призначили перерахунок голосів аж на четвер. Причина - розірваний пакет із протоколами.

На іншій дільниці перерахунок проводитимуть за великої кількості зареєстрованих спостерігачів (понад 100), на іншій - через те, що дільницю відчинили після  08:00.

Наразі в ОВК повідомляють, що оголосять перерву до ранку, перед цим приймуть протоколи у 3-4 комісій.

Нагадаємо, цього вечора в окружній комісії 95 округу сталася бійка між молодими людьми, які відмовилися представитися, і журналістами, яких не пускали до членів ОВК. За словами одного з журналістів, бійку спровокували "братки". До цього члени ОВК понад годину не приймали протоколи в тих членів комісій, які прийшли з дільниць.

Після бійки було вирішено перереєструвати всіх журналістів, а молодих людей у спортивній формі попросили піти. Наразі вони то йдуть, то повертаються на поверх, де проходить прийом протоколів місцевих ДВК.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram