ГоловнаПолітика

Ощадбанк: наші співробітники не здійснюють агітації

Працівники держбанку дзвонять громадянам по неділях із квітня.

Ощадбанк: наші співробітники не здійснюють агітації
Фото: Макс Левин

Прес-служба Общадбанку спростовує повідомлення про те, що співробітники банку здійснюють політичну агітацію. Учора така інформація з'явилася у Facebook Гліба Вишлінського, заступника директора Gfk Ukraine.

"Наша гаряча лінія працює сім днів на тиждень із серпня. Відповідно, в неділю гаряча лінія теж працювала. Наші працівники щодня обдзвонюють вкладників, які через день-два повинні отримати свої національні картки. Ми також обдзвонюємо людей, які пропустили дату отримання картки і не прийшли за ними вчасно", - пояснила прес-секретар Ощадбанку Ярослава Титова.

Вона також наголосила, що співробітники банку не могли говорити про прем'єр-міністра Миколу Азарова або вибори. На запитання, чи могла зайти мова про те, що уряд збирається виплачувати компенсації за радянськими вкладами ще три роки, Ярослава Титова відповіла ствердно.

"Ми обдзвонюємо не тільки тих людей, які отримують компенсації просто зараз, а й тих, хто вже отримав виплати 2008 року. Просимо їх отримати національну картку. У людей, звичайно, виникають питання, навіщо їм порожня картка. Наші оператори пояснювали, що якщо уряд продовжуватиме виплати в майбутньому, то гроші будуть зараховувати на цю картку. Крім того, за цією карткою чинні знижки", - пояснила Ярослава Титова.

Нагадаємо, від початку року 2,4 млн осіб отримали компенсації за радянськими вкладами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram