ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Розробники відеоспостереження на виборах задоволені роботою системи

Трансляцію вели з 99% виборчих дільниць.

Розробники відеоспостереження на виборах задоволені роботою системи
Фото: http://ict-online.ru

ІТ-компанія "СІТРОНІКС Інформаційні Технології", яка займалася впровадженням системи відеоспостереження на виборах в Україні, задоволена стабільністю роботи відеокамер.

"Протягом усього дня виборів система стабільно функціонувала, в чому могли переконатися журналісти та спостерігачі від політичних партій, стежачи за перебігом голосування на найбільшій в Україні відеостіні в ЦВК", - наголошено в повідомленні прес-службі компанії, інформують "Комментарии".

За перебігом голосування могли стежити всі громадяни України за допомогою порталу vybory2012.gov.ua.

Трансляцію вели з 99% виборчих дільниць, а на 1% виборчих дільниць система працювала в режимі відеофіксації зображення без трансляції, що обумовлено технічною неможливістю підключення цих точок ні до одного каналу зв'язку.

Усі записи з камер у високій здатності зберігатимуть у Центрі обробки даних (ЦОД), обладнаному на серверному майданчику "Укртелекому", протягом року з дня закінчення виборів.

Зазначимо, експерти сходяться на думці, що установка відеокамер для спостереження за порушеннями на виборчих дільницях, яка обійшлася держбюджету приблизно в 1 млрд грн, себе не виправдала.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram