ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

"Регіонали" заявляють про перемогу у всіх мажоритарних округах Харківської області

Опозиція не згодна.

"Регіонали" заявляють про перемогу у всіх мажоритарних округах Харківської області
Фото: http://www.segodnya.ua

У Харківській області за всіма 14-тьма мажоритарними округами перемагають кандидати від Партії регіонів, стверджує голова Харківської обласної організації Михайло Добкін.

"Наші екзит-поли показують абсолютну перемогу наших кандидатів... Якщо в області ситуація абсолютно зрозуміла. Я думаю, що результати будуть у всіх без винятку далеко за 50%, а в їхніх найближчих конкурентів в 2-3-4 рази менше. То по місту простежується більш гостре протистояння, але не настільки, щоб скласти реальну конкуренцію кандидатам від Партії регіонів", - сказав Михайло Добкін на брифінгу в офісі ХОО Партії регіонів, - повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Водночас голова Харківської міської організації Партії регіонів Геннадій Кернес в ефірі місцевого 7 телеканалу повідомив, що на окрузі №168 у Харкові за результатами екзит-полу за кандидата від Партії регіонів Валерія Писаренка проголосували 39,5% виборців, а за його конкурента від об'єднаної опозиції "Батьківщина" Ігоря Балута - 38%.

Геннадій Кернес зазначив, що на окрузі №169 у Харкові розрив між кандидатом від Партії регіонів Іриною Бережною та її конкурентом від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Олександром Кіршом також незначний, але цифр не навів. Раніше повідомляли, що для кандидатів від Партії регіонів в Харкові екзит-пол проводитиме компанія New Image Marketing Group.

Однак за даними екзит-полу, проведеного "Інститутом регіональної політики" за замовленням Об'єднаної опозиції в округах №168 і №169 перемогу з незначною перевагою отримали опозиціонери.

"Ігор Балута отримав 38,4% голосів усіх опитаних, Писаренко відстав від нього - 37,41%. Це невелика, але перевага", - повідомив глава виборчої кампанії Об'єднаної опозиції в Харківській області Арсен Аваков під час скайп-конференції.

Він зазначив, що розрив між кандидатом від опозиції та кандидатом від Партії регіонів на окрузі №169 більш значний: за Олександра Кірша проголосували 39,4% опитаних, а за Ірину Бережну - 30,7%.

За словами Арсена Авакова при проведенні екзит-полу по округу №168 були опитані 1652 виборці, а по округу №169 - 1924.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram