ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Тимошенко закликає українців обов'язково прийти на вибори

Екс-прем'єрка впевнена, що ці вибори ніколи не можуть бути визнані легітимними.

Тимошенко закликає українців обов'язково прийти на вибори

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко закликала українців до обов'язкової участі в голосуванні на виборах у парламент.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби екс-прем'єрки.

"Кожен повинен боротися з диктатурою так, як може. Це - справа всіх разом і кожного окремо. Саме тому я звертаюся зараз до всіх українців: прийдіть на вибори!" - заявила Тимошенко.

За її словами, навіть за таких умов, коли всі знають про факти масової фальсифікації, українці не повинні здаватися.

"Назвати ці вибори чесними, незалежними, незалежно від того, хто в них переможе, можуть лише сліпі та глухі люди. А найголовніше, що про факти масової фальсифікації знають усі незалежні спостерігачі, усі журналісти, усі політики, усі дипломатичні представництва, які працюють в Україні, а також усі наші громадяни. Саме тому, що всі знають про правдивість фактів масової фальсифікації, ці вибори ніколи не можуть бути визнані легітимними", - вважає вона.

"Якщо ви змиритеся з усім цим політичним приниженням, отже, гідні такого життя. Беріть приклад із тих націй і народів, які перемагають диктаторів, навіть ціною власного життя. Я також усім серцем із вами в цій боротьбі", - наголосила Тимошенко.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Юлія Тимошенко, як і раніше, перебуває в харківській ЦКЛ №5 і голосуватиме за списками колонії, але в лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram