ГоловнаПолітика

Лазаренко: "Вбивство Щербаня допоможуть розкрити плівки Мельниченка"

Екс-прем'єр запевняє, була б політична воля, і імена прозвучали б уже завтра.

Лазаренко: "Вбивство Щербаня допоможуть розкрити плівки Мельниченка"
Фото: www.obozrevatel.com

Екс-прем'єр Павло Лазаренко називає сфальсифікованими звинувачення в його причетності до вбивства Євгена Щербаня 1996 року та просить екс-майора Миколу Мельниченка передати ГПУ записи, що підтверджують фальсифікацію звинувачень проти нього в "замовленні" вбивства бізнесмена.

Про це він заявив в інтерв'ю РІА "Новости".

"Мені завжди хотілося поставити запитання нашим пропаленим оперативникам і слідчим із Генпрокуратури: яким повинен бути мотив у прем'єр-міністра, щоб піти на страшне лиходійство - замовлене вбивство одного з донецьких бізнесменів Щербаня? Не найвпливовішого, не найуспішнішого? А потім перемкнутися і на вбивство глави фондової біржі України Вадима Гетьмана", - зазначив Лазаренко.

"Сфальсифіковані звинувачення Генпрокуратурою підкидали і в Сан-Франциско, поки тривав судовий процес. Але жоден американський суддя не прийняв цю нісенітницю до провадження", - заявив він.

"Колишній охоронець президента Микола Мельниченко свого часу виклав в інтернет-видання "5 елемент" фрагмент брудної змови Кучми та генпрокурора Потебенька щодо фальсифікації цього страшного звинувачення і причетність до нього Лазаренка", - додав екс-прем'єр України.

"Нехай передасть Генпрокуратурі й усе інше - в його магнітофонних записах, думаю, є точна відповідь на запитання про замовників. Була б політична воля, і імена прозвучали б уже завтра", - упевнений Лазаренко.

Нагадаємо, раніше Мельниченко заявив, що має записи, які підтверджують причетність Лазаренка та Юлії Тимошенко до вбивства Щербаня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram