ГоловнаПолітика

Об'єднана опозиція та "УДАР" ніколи не об'єднаються, - Тігіпко

"Регіонал" обіцяє, що ПР теж не буде співпрацювати з партією Кличка.

Об'єднана опозиція та "УДАР" ніколи не об'єднаються, - Тігіпко
Фото: Макс Левин

Віце-прем'єр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко вважає, що Об'єднана опозиція і партія "УДАР" ніколи не об'єднаються, а співпраця зі "Свободою" буде нетривалою.

"Об'єднана опозиція ніколи не об'єднається з "УДАРом". І якщо пройде "Свобода", то і вони з часом вестимуть свою гру... Це ніколи не буде працювати на практиці. Ніколи! Проблеми почнуться відразу ж. До того ж, сьогодні, я впевнений, опозиція і не хоче прийти до влади. Бо прекрасно розуміє - це відразу ж приведе їх до втрати рейтингів. А це для них неприпустимо, адже всі думають про вибори 2015 року", - заявив Тігіпко в інтерв'ю виданню "КоммерсантЪ".

Крім того, віце-прем'єр заявив, що і Партія регіонів із "УДАРом" співпрацювати не буде.

"Що стосується конкретно партії "УДАР", то я не бачу в них конструктиву. Крім того, дивлячись на позицію "УДАРу" щодо ключових питань - наприклад, мовного, - відчуваю, що ми з ними не зможемо співпрацювати", - зауважив Тігіпко.

Більше того, "регіонал" сумнівається і в тривалій співпраці з комуністами.

"У комуністів за 20 років я не бачив якоїсь чіткої позиції. Думаю, вони будуть ближчими до варіанту співпраці, але чіткої присутності ні у владі, ні в опозиції комуністи, ймовірно, не продемонструють. Буде ситуативна співпраця", - сказав він.

Нагадаємо, раніше заступник голови Партії регіонів висловив упевненість, що ПР зможе самостійно сформувати більшість у наступному парламенті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram