ГоловнаПолітика

Дніпропетровський "регіонал" маскується під "УДАР"

Біг-борди кандидата в нардепи скопіювали агітацію партії Кличка.

Дніпропетровський "регіонал" маскується під "УДАР"
Фото: comments.ua

У Дніпропетровську вибухнув черговий передвиборний скандал на вже відомому окрузі №24 в Дніпропетровську. Самовисуванець Сергій Суханов, за тиждень до виборів розвісив понад 20 біг-бордів, які за оформленням і колірною гамою дуже схожі на агітацію партії "УДАР", повідомляє 11 канал.

За інформацією 11 каналу, Сергій Суханов є членом Партії регіонів, хоча в документах, поданих до ЦВК, записаний як "безпартійний".

Крім біг-бордів, жителям районів роздаються листівки, в яких також скопійовано стиль листівок "УДАРу": колір, шрифт, гасла.

Різниця в тому, що до назви партії "УДАР" додано ще кілька букв іншого розміру: "Ударний кандидат".

Реклама кандидата Суханова з'явилася на місці, де до недавнього часу була розміщена реклама Партії регіонів.

Юрист партії "УДАР" повідомив, що дії кандидата Суханова підпадають під частину першу ст.157 Кримінального кодексу: "Перешкоджання вільному здійсненню громадянином свого виборчого права, поєднане з обманом".

Нагадаємо, раніше повідомляли, що представники опозиції по 24 округу "відсіялися" за тиждень до виборів: Кличко "пожертвував" своїм кандидатом на користь дніпропетровської "Батьківщини". У свою чергу, з'їзд Об'єднаної опозиції ухвалив рішення, про те, що "Батьківщина" зніме на користь "УДАРу" на цьому окрузі свого кандидата Вадима Гетьмана.

Втім, "перетасовки" на цьому не закінчилися- Вадим Гетьман не забарився "віддати голоси" своїх виборців "регіоналу" Анатолію Крупському.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram