ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Тягнибок: Янукович їздив до Путіна по технології фальсифікацій

Лідер "Свободи" впевнений, що Адміністрація Президента готує шахрайство на виборах.

Тягнибок: Янукович їздив до Путіна по технології фальсифікацій
Фото: Макс Левин

Лідер партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок вважає, що вчорашній візит Президента Віктора Януковича в Москву викликаний виборами в Україні.

Про це повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

"Банкова готує масові фальсифікації на виборах 28 жовтня і планує заручитися підтримкою Кремля, як це вже було на президентських виборах 2004 року, - переконаний Тягнибок. - Окрім того, всі знають, що Путін досконало володіє технологією фальсифікацій виборів, яка забезпечила йому багаторічне правління".

За його словами, те, що поїздку організовували в терміновому порядку, дату візиту погодили в останній момент, а порядок денний переговорів не було оприлюднено, свідчить про невпевненість Януковича у власних позиціях напередодні парламентських виборів.

На думку Тягнибока, справжні цілі зустрічі Януковича з Путіним - домовленості про узаконення "організованих режимом масових виборчих фальсифікацій" і визнання результатів парламентських виборів Москвою.

"Що попросить натомість Президент РФ, не є великою загадкою - посилення політичної та економічної залежності України від Кремля", - вважає Тягнибок.

Іще однією темою візиту буде приватизація українських стратегічних підприємств.

"Розплачуючись за підтримку Москви, Янукович готовий віддати ключові підприємства нашої держави Путіну та російським олігархам", - упевнений лідер "Свободи".

Нагадаємо, глава Адміністрації Президента РФ Сергій Іванов визнав, що візит Януковича в Москву пов'язаний із українськими виборами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram