ГоловнаПолітика

Кличко закликає опозицію не ставати на "один щабель із ПР"

Політик заявляє, що кількість брехливої антиреклами сягнула критичної межі.

Кличко закликає опозицію не ставати на "один щабель із ПР"

За тиждень до виборів проти партії "УДАР" розгорнуто вкрай брудну й цинічну кампанію, яку ведуть, зокрема, і опозиційні партії.

Про це йдеться в заяві партії "УДАР", опублікованій на сайті політсили.

"Кількість брехливої антиреклами сягнула критичної межі. За інформацією виборчого штабу "УДАРу", найближчими днями в Україні з'являться антиударівські бігборди і провокаційні "інформаційні" матеріали", - йдеться в заяві.

"Нам дуже прикро, що до цієї інформаційної війни та провокацій долучаються наші колеги з опозиції. Образливі коментарі та безпідставні звинувачення не додадуть нашій співпраці довіри, а нашим колегам - рейтингу та підтримки людей. Адже бруд не породжує чистоту", - зазначив лідер "УДАРу" Віталій Кличко.

Партія "УДАР" звертається до колег з опозиції із закликом не ставати на один щабель з Партією регіонів.

"Якщо ви пропонуєте руку для співпраці, то чому в іншій тримаєте ніж? Ми давно запропонували відмовитися від взаємної критики та дотримувалися цього протягом усієї кампанії. Адже розуміємо, що дії опозиції на взаємне знищення будуть вигідні тільки Партії регіонів", - йдеться в заяві "УДАРу".

Ми пропонуємо створювати парламентську демократичну коаліцію відразу після виборів. Це логічно. Спочатку вибори - потім коаліція. Це європейська традиція

— Віталій Кличко, лідер "УДАРу"

У партії впевнені, що не слід витрачати сили і ресурси на боротьбу з "УДАРом", знищуючи своїх союзників у майбутньому парламенті.

"З нас не треба брати розписок і клятв. Ми дотримуємося свого слова і принципів. І розраховуємо на взаєморозуміння та повагу від колег з опозиції. Партія "УДАР" ніколи не співпрацювала з партією влади і не буде робити це, а в будь-якому випадку сформує коаліцію з демократичними силами", - наголошено в заяві партії.

Нагадаємо, один з лідерів Об'єднаної опозиції  Арсеній Яценюк надіслав лист лідерові партії "УДАР" Віталію Кличку, в якому закликав 19 жовтня разом із ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода" підписати політичну угоду про коаліцію в новому парламенті.

Учора Кличко заявив, що "УДАР" має намір створити коаліцію з демократичними силами в парламенті вже після виборів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram