ГоловнаПолітика

Тимошенко не може сховатися від відеокамер

Її знімають навіть у туалеті та душі.

Тимошенко не може сховатися від відеокамер
Фото: стоп-кадр с видеоролика

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко заявила про цілодобове відеостеження за нею, навіть у душовій і туалеті.

"Працівники колонії, які мене підтримують, після оприлюднення цих відеозаписів на каналах телебачення передали мені точний план розташування всіх прихованих відеокамер, установлених за вашим дорученням у приміщеннях, де я перебуваю", - пише Тимошенко у відкритому листі Президентові Віктору Януковичу, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Суспільству, можливо, буде цікаво дізнатися, що три відеокамери встановлено в кімнаті для конфіденційних зустрічей із захисниками, дві приховані відеокамери - безпосередньо в душовій кабінці й по одній - над кожним із двох унітазів (вибачте за подробиці). Камер прихованого відеоспостереження встановлено таку кількість, що від них неможливо ніде сховатися ні вдень, ні вночі", - зауважила екс-прем'єр.

Також Тимошенко визнала часткову правдивість відео з лікарні, яке нещодавно з'явилося в Інтернеті.

"Значна частина медичних заходів, які проводять у тій процедурній кімнаті, вимагають повного зняття одягу, відтак приховані відеокамери все це фіксують і продовжують фіксувати в безперервному режимі весь період мого лікування, а це вже моральний злочин", - вважає екс-прем'єр.

"У мене до вас є тільки три запитання, на які прошу вас відповісти публічно. По-перше, що ви особисто хочете побачити на цих відеозаписах, зроблених прихованими камерами в душі, туалетах, тюремній палаті, кімнатах, де проводять медичні процедури з повним роздяганням. Що ви робите з цими фільмами? Переглядаєте самі чи у веселій компанії з друзями?" - йдеться в листі Тимошенко.

Нагадаємо, як стало відомо, екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко відмовилася від лікування і наполягає на поверненні в Качанівську колонію через неможливість лікуватися під постійним відеоспостереженням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram