ГоловнаПолітика

Герман збрехала, коли 2004 року в Януковича жбурнули "твердий тупий предмет"

Я не сказала правду журналістам раз - 2004 року в Івано-Франківську, повідомила вона.

Герман збрехала, коли 2004 року в Януковича жбурнули "твердий тупий предмет"
Фото: Макс Левин

Радниця Президента Ганна Герман уточнила, що 2004 року в Івано-Франківську збрехала про "твердий, тупий предмет", який жбурнули у Віктора Януковича.

Про це керівник прес-центру Партії регіонів написала у відповідь на запитання "Української правди" під час спілкування в мережі Facebook, пише Українська правда.

Як відомо, раніше вдень під час брифінгу Герман розповіла, що лише раз збрехала у своєму житті, але більше цього робити не хоче.

"Я не сказала правду журналістам раз - 2004 року в Івано-Франківську. Після цього пообіцяла, що завжди буду говорити правду", - заявила вона.

Зокрема, Герман уточнила: "Я розгубилася тоді і сказала про "твердий тупий предмет", а мусила прямо сказати, що в кандидата жбурнули яйце".

"Мені щиро шкода, що я не змогла тоді, не зуміла знайти в собі мужність назвати речі своїми іменами. Але це був гарний урок для мене, і я його добре засвоїла", - додала радниця Президента.

Як відомо, 2004 року в Івано-Франківську з тодішнім кандидатом у Президенти Віктором Януковичем стався інцидент, коли в нього пожбурили яйце, від якого він упав. Згодом в оточенні Януковича заявили, що це був замах, що він перебував у колаптоїдному стані і в нього жбурнули не яйце, а якийсь предмет.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram