ГоловнаПолітика

Власенко радить Герман не гнівити Бога

Адвокат Тимошенко пригадав, що у "регіоналки" загинув син.

Власенко радить Герман не гнівити Бога
Фото: podrobnosti.ua

Нардеп Сергій Власенко вважає безглуздими заяви глави прес-центру Партії регіонів Ганни Герман про те, що Юлія Тимошенко нібито проводила вечори в лазні в компанії Павла Лазаренка.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Напевно, вона коли була в лазні з Павлом Лазаренком, то чула, що хтось заходив. Інакше я не можу це пояснити. Це вже рівень абсурду, навіть аморальності, який сповідує діюча влада. Він уже перейшов усі можливі межі. Пройдені всі можливі межі всього, що можна перейти", - підкреслив політик.

"При цьому це заявляє не людина, що має довідку, що вона психічно хвора, - додав він, - а один з керівників Адміністрації Президента України. Про що ми говоримо тоді? Ганні Миколаївні треба згадати, що у неї дитина загинула вже (17-річний Роман Герман загинув у ДТП 2009 року. - ред.). Тож не треба гнівити Бога. Він її вже одного разу покарав, я думаю, достатньо".

Нагадаємо, сьогодні Ганна Герман у відповідь на запитання про те, що вона думає, коли чує про "Межигір'я", заявила, що думає про те, як Юлія Тимошенко і Павло Лазаренко разом відвідували лазню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram