ГоловнаПолітика

Тігіпко: Партія регіонів зможе самостійно сформувати більшість у наступному парламенті

Заступник голови ПР заявив, що з "УДАРом" і опозицією буде важко створити коаліцію.

Тігіпко: Партія регіонів зможе самостійно сформувати більшість у наступному парламенті
Фото: Макс Левин

Заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко переконаний, що ПР зможе самостійно сформувати більшість у наступному парламенті.

Про це він заявив під час прес-конференції в офіційному прес-центрі Партії регіонів у четвер, 18 жовтня.

"Партія регіонів сама зможе сформувати більшість у майбутньому парламенті. Вона - лідер передвиборних перегонів згідно з усіма соцопитуваннями", - наголосив політик.

Сергій Тігіпко додав, що високі результати ПР отримає завдяки тому, що дуже ретельно поставилася до формування виборчого списку та добору кандидатів-мажоритарників: "Ми ретельно підійшли до підбору кандидатів і у списки, і для мажоритарних округів".

За його словами, Партія регіонів має серйозне підґрунтя лідерства. "Змінилося ставлення до політичних партій. Людей цікавлять конкретні результати. І в нас вони є", - заявив політик.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи можлива коаліція Партії регіонів з "УДАРом", Серій Тігіпко зазначив: "З "УДАРом" і опозицією буде важко створити коаліцію, тому що вони співпрацюють з усіх питань. І в нас із ними ціла низка суперечностей. Але їм не вдається домовитися вже зараз. Вони не можуть координувати свої дії".

Також він зазначив, що саме Партія регіонів найдужче зацікавлена в чесних, прозорих і демократичних виборах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram