ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Луценко закликав проголосувати "проти мафії"

Політик упевнений, що опозиція перемагає за списками, але має проблеми в мажоритарці.

Луценко закликав проголосувати "проти мафії"
Фото: www.radiosvoboda.org

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликав народ проголосувати на парламентських виборах проти мафії, під якою він має на увазі Партію регіонів.

"Вибір між опозицією і владою - це не вибір між партіями "Батьківщина", "Свобода", "УДАР", з одного боку, та Партією регіонів, з іншого. Це вибір між недосконалою демократією і досконалою мафією. Демократію можна і потрібно критикувати. Її можна навіть відправляти у відставку. Мафію можна тільки перемагати. І це - єдина мета цих виборів, якої дійсно можна досягти", - сказав Луценко, пише

"Українська правда".

Він назвав вибори 28 жовтня "вибором долі".

"Голосування за ПР і її сателітів із КПУ означає дозвіл на продовження розбою в країні, мародерства державного бюджету та здачі національних інтересів. Тільки твій голос за партію "Батьківщина" лякає владну мафію Януковича. Об'єднана опозиція - її головний ворог, кількість голосів за неї - фактичний реєстр бійців, готових активно боротися за свою свободу і гідність і зараз, і на наступних президентських виборах", - переконаний Луценко.

За його словами, опозиція сумарно перемагає за партійними списками "Батьківщини" і "УДАРу", але вже традиційно не може домовитися про єдиних кандидатів у мажоритарних округах.

"У день виборів усе залежить від голосів простих людей. Тільки той, хто проголосує 28 жовтня проти мафії, за опозицію, має право сподіватися на краще життя. Без твого голосу зміни в нашій країні не почнуться!" - підсумував Луценко.

Нагадаємо, Об'єднана опозиція запропонувала партії "УДАР" Віталія Кличка підписати коаліційну угоду до проведення парламентських виборів. Однак

Кличко заявив, що має намір об'єднуватися з демократичними силами вже після проходження у Верховну Раду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram