ГоловнаПолітика

Могильов ввів традицію: "Обійнятися й розгойдуватися, як хлібне поле"

Глядацький зал зустрів цей жест оплесками.

Могильов ввів традицію: "Обійнятися й розгойдуватися, як хлібне поле"
Фото: Макс Левин

Голова кримських "регіоналів", прем'єр автономії Анатолій Могильов, "регіонал" Вадим Колесніченко та представники всеросійської партії "Єдина Росія" в обнімку танцювали під гімн Партії регіонів на засіданні міжпартійного форуму "Крим - міст дружби України та Росії" в Сімферополі.

Таке видовище могли спостерігати сьогодні члени Партії регіонів і журналісти, яких запросили на засідання міжпартійного форуму "Крим - міст дружби України та Росії" в Сімферополі, повідомляє "Аргументы недели - Крым".

Засідання форуму відкрилося під звуки гімну "Єдиної Росії", якому аплодували як члени президії, так і запрошені. Потім зазвучав гімн Партії регіонів, якому ніхто не аплодував.

Після того, як звуки гімнів замовкли, Могильов пояснив: "Під російський гімн прийнято плескати, а під наш гімн більше підходить, за українською традицією, обійнятися й розгойдуватися, як хлібне поле. Треба прийняти такий посил росіян і обніматися в майбутньому".

Разом з тим, цей посил було прийнято вже до завершення форуму. Коли Могильов оголосив, що порядок денний форуму вичерпано і в залі знову зазвучав гімн Партії регіонів, члени президії встали і, обійнявшись, взялися розгойдуватися вправо і вліво. Глядацький зал зустрів цей жест оплесками, які потім також перейшли на честь гімну "ЄР".

На завершення Могильов зазначив: "Нову традицію ми заклали, будемо вважати".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram