ГоловнаПолітика

Янукович пригрозив "неслухняним" міністрам: "Дограєтеся"

Президент відчитав підлеглих за "гальмування деяких законопроектів".

Янукович пригрозив "неслухняним" міністрам: "Дограєтеся"
Фото: Макс Левин

Президент Віктор Янукович заявив, що знає, як учора міністри телефонували народним депутатам, щоб ті не голосували за деякі законопроекти.

Про це він сказав під час засідання Комітету з економічних реформ, на якому були присутні представники всіх міністерств, віце-прем'єри й інші високопосадовці, "Газета.ua".

"Я знаю, як ви іноді гальмуєте прийняття в парламенті тих чи інших законів. Як ви працюєте з комітетами. Дійде черга і до вас. Я все знаю. Я працюю з комітетами також. Тільки не розумію, навіщо це вам потрібно. Ви думаєте, що це крісло, яке ви отримали, воно довічне? І в мене терпіння закінчиться колись", - сказав Янукович, додавши, що дивився, як ухвалювали шість законів з адмінреформи.

"Скільки було суєти. І ті, хто засвітився там із міністрів, вони в мене тут", - ударив він кулаком по столу, де лежала папка з документами.

Після цього глава держави додав, що розмовляв із деякими народними депутатами, які врешті-решт його зрозуміли.

"Не грайте з цими питаннями, погано закінчиться. Ми прийняли вчора ці закони. Півтора року вони провалялися в парламенті. Півроку тому ухвалили в першому читанні, а вчора, коли були включені до порядку денного, намагалися їх зняти. Потім, коли залишили в порядку дня, почали бомбити з усіх боків депутатів, щоб не голосували. Дограєтеся", - наголосив Янукович.

Нагадаємо, Віктор Янукович вважає неможливим змусити ЗМІ показувати того чи іншого політика.

Крім того, він заявив, що церква не повинна брати участь у виборчій кампанії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram