ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Соболєв: "УДАР" зараз нагадує дівку на виданні

На думку політика, зараз округи не головне.

Соболєв: "УДАР" зараз нагадує дівку на виданні
Фото: Артем Атаманюк

Партія Віталія Кличка "УДАР" повинна зараз показати, з якими планами вона йде у Верховну Раду.

Про це в ексклюзивному коментарі LB.ua заявив народний депутат від "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв. Відповідаючи на запитання про ймовірність підписання угоди про коаліцію, політик наголосив, що "пропозиції опозиції відкриті і прозорі".

"Я не розумію, що може не підтримати "УДАР" - відставку Президента? Якщо так, то вони цим покажуть, що підтримують Партію регіонів. Зараз основне питання - не округи, а те, з чим вони йдуть у парламент. "УДАР" нагадує дівку на виданні. З одного боку, в них пропозиція Об'єднаної опозиції, з іншого - ПР заявила вчора, що готова до коаліції з "УДАРом" і КПУ", - заявив Соболєв.

Домовитися потрібно ще на березі і, наголошую, зробити це публічно. Кличко не раз заявляв, що найкраща домовленість - це міцне чоловіче рукостискання, а потім не раз зраджував і не виконував своїх обіцянок.

— Анатолій Гриценко, один з лідерів Об'єднаної опозиції

Попри це, він сподівається, що "підписання угоди буде".

Нагадаємо, один з лідерів Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк надіслав листа лідерові партії "УДАР" Віталію Кличку, в якому закликає 19 жовтня разом з ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода" підписати політичну угоду про коаліцію в новому парламенті.

Раніше в партії "УДАР" заявляли, що згідні на коаліцію з Об'єднаною опозицією, однак підписання угоди наразі називали несвоєчасним.

Учора в Партії регіонів завили про готовність співпрацювати в новій Верховній Раді з "УДАРом" і Компартією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram