ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Регіонали орендували один з найдорожчих готелів під прес-центр

Доба в "Інтерконтиненталі" обійдеться щонайменше в 24 тис. грн

Партія регіонів орендувала приміщення в одному з найдорожчих готелів Києва - "Інтерконтиненталі", де буде розміщено прес-центр регіоналів. Вартість оренди на добу становить щонайменше 24 тис. гривень.

Як повідомили представники готелю, прес-центр в цьому приміщенні функціонуватиме до 29 жовтня включно (розпочав роботу 16 жовтня), повідомляють Коментарі.

"Інформація про всіх клієнтів - конфіденційна і не підлягає розголошенню", - заявили в готелі, проте щодо вартості оренди конференц-холу загальною площею 225 кв. м відзначили: його "чиста" оренда на добу становить 24 тис. грн, без урахування додаткових послуг - кейтеринг-сервісу, обслуговування, техніки тощо.

"З кожним клієнтом ми працюємо індивідуально, і ціна залежить від різних факторів. Якщо приміщення орендується на тривалий термін, ціна оренди на добу зменшується", - відзначили представники "Інтерконтиненталю".

Водночас у Партії регіонів заявили, що оренда приміщення "фінансується з виборчого фонду" в рамках виборчого процесу. "Гроші перераховані за безготівковим розрахунком ... Сума буде вказана у звіті за результатами виборчої кампанії", - зазначили в ПР.

Нагадаємо, 15 жовтня передвиборний прес-центр Партії регіонів очолила радник Президента, кандидат в нардепи від ПР Ганна Герман.

Також зазначимо, що InterContinental Kiyv, побудований 2009 року, є одним з найдорожчих готелів Києва: ніч в ньому обійдеться в 400-600 євро залежно від сезонності, в королівських апартаментах - 7 тис. євро, а ніч в президентському номері - 14,5 тис. євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram