ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Черкаські опозиціонери відмовляються зніматися на користь "УДАРу"

Посилаються на дані соціологічних досліджень.

Черкаські опозиціонери відмовляються зніматися на користь "УДАРу"
Анатолий Бондаренко
Фото: nam.kiev.ua

Кандидати від Об'єднаної опозиції у 195-му, 197-му і 199 округах (Черкаська область) не планують знімати свої кандидатури на користь представників партії "УДАР".

Про це заявив у Черкасах керівник обласної організації "Батьківщини" Анатолій Бондаренко, повідомляє Gazeta.ua.

"Я можу відповідально заявити, що на черкаських округах, які названо в списку "УДАРу", впевнено перемагають представники Об'єднаної опозиції. Ніхто з черкащан не сумнівається, що перемогти мільярдера Володимира Зубика, на користь якої Партія регіонів зняла свого офіційного кандидата, може представник "Батьківщини" Володимир Гресь, а не висуванець "УДАРу", маловідомий у Черкасах Олександр Чуприна", - сказав він.

Бондаренко також упевнений у двох інших кандидатах від Об'єднаної опозиції.

"В олігарха Богдана Губського може виграти тільки кандидат від Об'єднаної опозиції Леонід Даценко, а випередити пов'язаного з родиною Президента Віктора Януковича Валентина Ничипоренка можу я, голова обласної організації ВО "Батьківщина" та керівник обласного виборчого штабу Об'єднаної опозиції. У представників "УДАРу" в названих округах практично немає шансів на перемогу".

Бондаренко стверджує, що посилається не на власні емоції, а на дані соціологічних досліджень.

"Подібні заяви наших потенційних партнерів по опозиції шкодять загальній справі, тому вони звучать провокаційно, ніби хтось спеціально хоче підірвати бойовий дух і впевненість кандидатів від Об'єднаної опозиції", - заявив він.

Нагадаємо, "УДАР" зняв із виборів 26 кандидатів на користь Об'єднаної опозиції і запропонував їй зняти 22 кандидатів на користь партії Кличка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram