ГоловнаПолітика

"Регіонал" Яценко заявив, що його хотіли вбити в ДТП

Нардеп знову став фігурантом аварії.

"Регіонал" Яценко заявив, що його хотіли вбити в ДТП
Фото: http://argumentua.com

У Черкаській області сталося ДТП за участю агітаційного мікроавтобуса нардепа від Партії регіонів Антона Яценка.

Як повідомляє ТСН, аварія сталася на трасі Вінниця - Кіровоград поблизу заправки.

За словами свідків, агітаційний мікроавтобус Яценка "Тойота" спочатку пішов на обгін фури, а потім, без попереджувальних сигналів, різко загальмував, зупинившись біля "Мерседеса", який стояв на узбіччі.

Щоб не розчавити "Мерседес", водій вантажівки різко загальмував, і авто на слизькій дорозі розвернуло і викинуло на зустрічну смугу. Там фура зіткнулася з "КамАЗом", а потім відкотилася і притиснула "Мерседес".

Мікроавтобус "Тойота" з місця ДТП одразу ж виїхав, водія фури у важкому стані "швидка" доправила в Уманську міську лікарню.

Самого Яценка на місці аварії ніхто не бачив, але через декілька годин після ДТП кандидат у народні депутати заявив, що в аварії його намагалися вбити, і він уже звернувся з офіційною заявою до МВС.

Яценко говорить, що на місце події через 10-15 хвилин приїхав кандидат, який балотується в тому ж окрузі, що й він.

"КамАЗ", який віз зерно і фактично, на мою думку, міг спричинити цю аварію, належить людині, котра, за даними деяких ЗМІ, ймовірно є під контролем кандидата в депутати", - говорить Яценко.

"На відео можна побачити: намагалися вдарити мікроавтобус, в якому я їхав, проте мікроавтобус трохи раніше поїхав, тож вдарили машину, що стояла і яку ми використовували", - зазначив депутат.

Він звернувся до правоохоронних органів із проханням перевірити інформацію щодо можливого замаху на його життя як кандидата в депутати і діючого народного депутата.

За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 286, проводять розслідування.

Нагадаємо, 1 вересня з'явилася інформація про ДТП, причиною якої нібито став автомобіль Яценка. Однак нардеп заявив, що не був на місці події, а автомобіль належить його сестрі. Згодом експертиза підтвердила, що Яценка не було в авто.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram