ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Тігіпко запевняє, що не використовує адмінресурс

Усе, що робить влада, - це досягнення Партії регіонів, вважає політик.

Тігіпко запевняє, що не використовує адмінресурс
Фото: Макс Левин

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко заявив, що не використовує службові можливості під час агітації за Партію регіонів на виборах у Верховну Раду.

"Може, за формою - так, а за змістом - так потрібно, щоб було, - зазначив він. - Тому що я не використовую службових автомобілів, я не використовую службового телефону, я не використовую ще багатьох моментів", - сказав Тігіпко в ефірі телеканалу "Перший національний", відповідаючи на запитання, чи не здається йому, що складно відокремити його агітаційну роботу від роботи чиновника.

Він також вважає нормальним використання в агітації ПР досягнень членів партії на посадах у владі.

"Безумовно, все, що робиться владою, - це досягнення Партії регіонів... Тому що сьогодні ПР очолює владу, - запевнив він. - Це її вирішення. Мені здається, так відбувається практично в кожній країні".

Тігіпко також розповів, що спокійно ставиться до включення в список партії народної артистки Таїсії Повалій.

"Мене точно це не ображає. Я ставлюся спокійно до цього", - зазначив він.

При цьому віце-прем'єр вважає, що артистам і спортсменам для роботи депутатами необхідно буде вчитися, оскільки політика, на його думку, теж є професійною діяльністю.

Нагадаємо, за результатами останніх соцопитувань, у Верховну Раду проходять чотири партії: ПР (27,8%), Об'єднана опозиція (19,4%), УДАР (16,6%) та КПУ (11,2%), за проходження продовжує боротьбу ВО "Свобода" (4,7%).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram