ГоловнаПолітика

Азаров обізвав "караванського" стрільця "боксером-відморозком"

Прем'єр обіцяє покарати тих, хто йому допомагають.

Азаров обізвав "караванського" стрільця "боксером-відморозком"

Прем'єр Микола Азаров не сумнівається, що вбивцю охоронців у столичному ТРЦ "Караван" буде знайдено.

"Ясно одне: його буде знайдено. А ті, хто йому допомагають, будуть покарані і притягнуті до відповідальності", - сказав він під час прямої лінії з читачами газети "Комсомольська правда в Україні".

Водночас прем'єр підкреслив, що тим, хто надасть достовірну інформацію про місцезнаходження злочинця, "будуть вдячні органи внутрішніх справ і вся країна".

"Те, що ми маємо справу з цим колишнім боксером-відморозком, це абсолютно очевидно. Локалізувати та ізолювати - це те завдання, яке поставили президент і уряд перед МВС", - підкреслив Азаров.

Нагадаємо, 5 жовтня міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що у вбивстві трьох осіб у "Каравані" підозрюється уродженець Львівської області Ярослав Мазурок, 1974 року народження. За даними міністра, цей чоловік працював у приватних охоронних структурах, займався спортом, має звання кандидата в майстри спорту з боксу.

Резонансний злочин було скоєно 26 вересня. Відвідувач, якого запідозрили у крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках охорони, в результаті чого троє чоловіків загинули на місці. Сам він встиг втекти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram