ГоловнаПолітика

Українські депутати їдуть до Москви на спортивні змагання

Нардепи постараються перетягнути канат на свою сторону.

Українські депутати їдуть до Москви на спортивні змагання
Фото: Макс Левин

Українські нардепи візьмуть участь у Міжнародних міжпарламентських іграх, які відбудуться в Москві з 5 по 7 жовтня.

Парламентарі візьмуть участь у змаганнях у чотирьох видах спорту - міні-футбол, настільний теніс, великий теніс, шахи, а також спробують свої сили у перетягуванні каната, повідомляють організатори змагань.

Таким чином, Україна буде представлена у всіх можливих видах змагань, крім бадмінтону.

Передбачається, що в Москву змагатися прибудуть Ельбрус Тадеєв, Павло Костенко, Юрій Колоцей, Анатолій Горбатюк, Євген Костянтинов, Олександр Зац, Сергій Гусаров, Андрій Кожем'якін, Валерій Писаренко, Павло Климець та інші.

У Міжнародних парламентських іграх візьмуть також участь збірні команд Великобританії, Латвії, Литви, Польщі, Казахстану, Білорусі, Сербії, Болгарії, Хорватії.

"Команді-переможцю загальнокомандного заліку дістанеться перехідний Кубок Міжнародних парламентських ігор", - повідомили організатори. Змагання триватимуть до 7 жовтня включно.

Довідка. Парламентські ігри - міжнародні комплексні спортивні змагання для депутатів з різних країн. Вперше захід відбувся 2009 року з ініціативи комітету Державної думи РФ з фізичної культури і спорту і від тоді проводиться регулярно.

Нагадаємо, представники Управління державної охорони України завоювали всі призові місця на чемпіонаті світу з багатоборства тілоохоронців, який відбувся у вересні в Ялті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram