ГоловнаСуспільствоПодії

Відео розстрілу охоронців "Каравану" виявилося змонтованим

Експерти виявили цілу низку обрізаних частин стрілянини.

Виявилося, що оприлюднене відео стрілянини в "Каравані" - не повна версія подій.

Як повідомляє ТСН, під час розстрілу охоронців в маленькій кімнаті можна помітити, що відео змонтоване, зазначили фахівці.

"100% відео змонтоване. Ми бачимо це навіть по світлу. Стрибає баланс світла", - пояснила режисер відеомонтажу Марія Ковалевська.

Не меншої уваги заслуговує і відсутність крові після пострілів. Єдина ж загадка, яку наразі вдалося розгадати - це кулі. При пострілах впритул вони проходять навиліт, чого знову ж не було під час подій у "Каравані".

"Або саморобні патрони були, де недостатній обсяг пороху для пробивної сили, або ж сама зброя була перероблена, і вона гасила потужність куль", - заявив колишній заступник керівника УБОЗ Київської області Сергій Лисенко.

Він також припустив, що розкриття справи може значно затягнутися. Адже головна перешкода у слідства на сьогодні - це не тільки відсутність імені та прізвища зловмисника, але й випадковий характер злочину.

"Відповідно, не можна вибудовувати якийся взаємозв'язок між жертвою і злочинцем, як це зазвичай робиться. Такі злочини звичайно розкриваються складніше", - пояснив Лисенко.

Нагадаємо, 26 вересня в київському ТРЦ "Караван" на вулиці Луговій чоловік убив з вогнепальної зброї трьох співробітників приватної охоронної фірми, четвертий співробітник з кульовими пораненнями перебуває у лікарні. Він уже отямився, але ще не заговорив.

За фактом стрілянини порушено кримінальну справу. За інформацією про зловмисника обіцяють 100 тисяч грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram