ГоловнаПолітика

Луценкові вже не допомагають навіть анаболіки

Дружина екс-міністра вимагає звернути увагу на здоров'я чоловіка.

Луценкові вже не допомагають навіть анаболіки
Фото: www.radiosvoboda.org

За час перебування в колонії Юрію Луценкові стало значно гірше.

Про це повідомила дружина екс-міністра МВС Ірина Луценко.

"Останні три тижні чоловікові погано, ситуація зі станом його здоров'я погіршується. У нього сильні головні болі, запалення нерва, міозит, защемлення хребців, там сиро і холодно - все це дає сильну віддачу на стан самопочуття", - розповіла вона.

хвороби є підставою для подання адміністраціями установ виконання покарань в суди матеріалів про звільнення таких засуджених від подальшого відбування покарання.

— зі скарги адвокатів Луценка на ім'я уповноваженого Верховної ради України Валерії Лутковської

"У них є його заява, він просив їх лікувати його у спеціалізованому закладі. Бо жодні анаболіки - яких він вже по п'ять штук випиває - йому не допомагають. Це вже за межею реальності: пити стільки анаболіків, і не відчувати ефект", - зазначила Луценко і додала, що колишній міністр постійно звертається до медчастини, про що є запис у журналі звернень засуджених.

"Там написано, що йому з 26 по 29 вересня було прописано ліжковий режим. Тобто через його головний біль йому в колонії дозволили навіть лежати! А через день буквально пенітенціарна служба виносить йому догану за те, що він на ліжко ліг, - і це ж якась нісенітниця. Це банально бажання скомпрометувати Луценка, показати, що він бешкетник, що він не дотримувався режиму", - зазначила Ірина Луценко.

Нагадаємо, Юрія Луценка затримали 26 грудня 2010 року. 27 лютого 2012 року Печерський районний суд Києва визнав Луценка винуватим у скоєнні низки посадових злочинів і засудив його до 4 років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram