ГоловнаПолітика

Луценко викрив тюремників у брехні (Документ)

Екс-міністра сховали від журналістів.

Луценко викрив тюремників у брехні (Документ)
Фото: EPA/UPG

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко передав через свою дружину заяву, в якій спростовує інформацію Пенітенціарної служби про свою відмову від спілкування із журналістами.

Лист оприлюднено на сайті "Народної Самооборони".

"Я, Луценко Ю.В., дізнався про чергову брехню ДПтС, яка 2 жовтня заявила, що я нібито відмовився від спілкування з журналістами телеканалу "1+1", які супроводжували медиків і омбудсмена під час візиту в Менську колонію", - пише Луценко.

Він також спростував повідомлення Пенітенціарної служби про те, що не вимагав лікування.

"Усі ці дні, коли я перебував на постільному режимі, приймав знеболювальні, а тиск доходив 160/120, ДПтС поширювала інформацію, що Луценко здоровий, по меддопомогу не звертався. Заявляю, що все це - повна і нічим не прикрита брехня, про що свідчать мої письмові вимоги надати медичну допомогу, записи в медичній карті та журналі реєстрації звернень засуджених", - додав екс-міністр.

"Я все це переживу, я повернусь - і це відчують", - обіцяє Луценко.

Нагадаємо, раніше Державна пенітенціарна служба України повідомила журналістів телеканалу "1+1" про те, що Луценко відмовився зустрічатися з пресою через погане самопочуття. Зате журналісти змогли ознайомитися з умовами перебування Луценка в Менський колонії №91. Самого ж екс-міністра журналісти так і не побачили.

Фото: http://www.nso.org.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram