ГоловнаПолітика

Янукович потішився реформам, які покращили життя

Глава держави каже, що соцстандарти тільки підвищуються.

Янукович потішився реформам, які покращили життя
Фото: пресс-служба Президента Украины

Активна реалізація в Україні Програми економічних реформ на 2010-2014 роки не тільки дозволила зберегти стабільну економічну ситуацію, а й забезпечила зростання соціальних стандартів.

Про це заявив

Президент Віктор Янукович, повідомляє прес-служба глави держави.

"Найголовніше, що жодного року не було зниження соціальних стандартів, а тільки підвищення", - сказав він, нагадавши, що в попередні роки заробітні плати і пенсії зростали на 9-10%, а цього року - майже на 15%.

Янукович особливо наголосив, що йдеться про комплексне перетворення країни, оскільки всі реформи тісно пов'язані одна з одною.

За словами голови держави, стабілізації та поліпшенню економічної ситуації в Україні сприяли також її міжнародні зв'язки та економізація зовнішньої політики. "Наша економічна дипломатія дозволила Україні знайти нові ринки збуту продукції", - сказав він, зазначивши, що це також сприяло зростанню зовнішнього товарообігу.

Янукович водночас наголосив на необхідності розширити внутрішній ринок України, збільшити споживання власної продукції. "Це буде скорочувати і мінімізувати ризики, пов'язані із зовнішніми факторами", - переконаний Президент.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram