ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

На легітимність виборів повинні впливати не спостерігачі, а Янукович, - б'ютівець

На думку Семерака, політика ЄС усе ж залежатиме від висновків спостерігачів.

На легітимність виборів повинні впливати не спостерігачі, а Янукович, - б'ютівець
Фото: censor.net.ua

Член партії "Батьківщина" Остап Семерак вважає, що Євросоюз, скерувавши в Україну довгострокову місію спостерігачів, показав важливість нашої держави для Європи.

Про це він заявив в ексклюзивному коментарі LB.ua.

"Висновки діяльності спостерігачів від ЄС будуть впливати на політику Євросоюзу стосовно України. ЄС, направивши до нас довгострокову місію своїх спостерігачів, показав, яка важлива для них наша держава", - зазначив він, додавши, що головним завданням спостерігачів є не вплив на виборчий процес, а фіксація порушень.

"Впливати на вибори повинна думка не спостерігачів, а влади і Президента Віктора Януковича зокрема", - наголосив Семерак.

Нагадаємо, раніше став відомим склад місії спостерігачів від ЄС на парламентських виборах в Україні, яку очолить голова делегації Європарламенту в комітеті парламентської співпраці Україна-Євросоюз Павел Коваль.

Коваль, голова делегації Європарламенту в комітеті парламентської співпраці Україна-Євросоюз, відомий тим, що постійно ретельно моніторить події в Україні й оперативно реагує на них. Зокрема, він розкритикував ухвалення закону про наклеп, тиск на ЗМІ, виступає за звільнення Юлії Тимошенко та Юрія Луценка з в'язниці та їхню участь у майбутніх виборах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram