ГоловнаПолітика

БЮТ: Тимошенко загрожує колонія за заклик скинути мафію

Екс-прем'єрка не одужала, наполягають її однопартійці.

БЮТ: Тимошенко загрожує колонія за заклик скинути мафію
Фото: стоп-кадр с видеоролика

Партія "Батьківщина" розцінює заяву тюремників про необхідність відправити Юлію Тимошенко назад у колонію як помсту за відеозвернення екс-прем'єрки.

Про це сказано в заяві партії.

"Тюремники, за наказом Януковича, збираються викинути хвору людину з лікарні "Укрзалізниці" і знову заховати Юлію Тимошенко за ґрати Качанівської колонії, щоб без зайвих свідків продовжувати тортури над нею", - йдеться в заяві.

"Усім зрозуміло, що це - помста за оприлюднення відеозвернення, в якому Юлія Тимошенко закликає суспільство на парламентських виборах зупинити корупційний режим Януковича, який ігнорує закони і знищує права людей", - наголошено в заяві.

Як зазначає "Батьківщина", "усі подивилися і переконалися", що Юлія Тимошенко не може пересуватися без ходунків.

"Однак режим наполегливо продовжує брехати, має всю країну за ідіотів і заявляє про якесь міфічне "розширення рухової активності", - зазначили в партії.

Партія також вимагає дозволити представникам ЗМІ взяти інтерв'ю в Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, Пенітенціарна служба має намір ініціювати питання перед лікарями про доцільність перебування Юлії Тимошенко в лікарні, "враховуючи неправомірну поведінку ув'язненої, порушення охоронного режиму з боку її захисника і однопартійців, а також враховуючи значне розширення рухової активності ув'язненої".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram