ГоловнаПолітика

Власенко радий, що встиг записати Тимошенко на телефон

Захисник стверджує, що мав право.

Власенко радий, що встиг записати Тимошенко на телефон
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

Запис відеозвернення Юлії Тимошенко проводили на законних підставах за допомогою мобільного телефону, але представники Пенітенціарної служби перешкоджали цьому.

Про це повідомив захисник Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко.

За словами захисника, відео зроблено вчора на його мобільний телефон, коли Юлії Тимошенко відмовили в зустрічі з людьми, з якими, згідно із законодавством, вона має право на короткострокові побачення.

Власенко розповів, що відеозйомка проводилася в коридорі лікарні перед будівлею, в якій перебуває Тимошенко. "Вона сиділа на ходунках, за допомогою яких пересувається", - зазначив Власенко.

Захисник додав, що пересуватися без них вона не може і сидіти їй було важко. "Вона посиділа хвилин двадцять, після чого змушена була лягти", - пояснив він.

"Вона перебувала в тій зоні, в якій ще не відбирають телефони. І це сталося насправді вперше за рік. Вони рік приховували її для того, щоб ніхто не міг побачити, ніхто не міг зняти, щоб ніхто не міг показати", - зазначив захисник.

Нагадаємо, вчора екс-прем'єрка Юлія Тимошенко лягла на пілогу перед входом у свою палату і відмовлялася підводитися на знак протесту проти недопускання до неї лідерів Об'єднаної опозиції.

Сьогодні на сайті партії "Батьківщини" з'явилося відео з екс-прем'єркою Юлією Тимошенко, на якому вона закликала українців "скинути мафію, яка править в Україні та ігнорує права людей".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram