ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Тимошенко виступила з першим відеозверненням до українців (відео)

Колишній прем'єр-міністр попросила українців запобігти руйнуванню країни.

На сайті "Батьківщини" з'явилося відео з екс-прем'єром Юлією Тимошенко, на якому вона закликала українців "скинути мафію, яка править в Україні та ігнорує права людей".

На відеозверненні опозиціонерка зазначила, що "сьогодні кожна людина, по суті справи, живе в кримінальній країні, яку побудував Янукович". Тимошенко також заявила, що закони для мафії Януковича - ніщо, а права людей не мають жодного значення.

"Я відчуваю це на своїй власній долі, на своєму власному житті, що б не було написано в законах, те, що стосується прав людей, сьогодні для мафії Януковича не має ніякого значення. Для них має значення тільки збагачення, корупція і все інше, що вони для себе в Україні влаштували", - підкреслила вона.

Лідер опозиції звинувачує Януковича у фізичному і психологічному тиску, який чиниться на неї щодня: "кожен день чиниться не просто тиск психологічний і фізичний, а просто кожен день тут перетворюється на пекло абсолютно свідомо, навмисно. І це план Януковича напряму".

Співдоповідачі моніторингового комітету ПАРЄ Маріетта де Пурбе-Лундін та Майліс Репс вітають звільнення з в\'язниці Валерія Іващенка та сподіваються на звільнення Юлії Тимошенко та Юрія Луценка до виборів Верховної Ради.

— З повідомлення на сайті ПАРЄ

"Я можу тільки зараз ще раз уявити наскільки кожна людина в кримінальній поліцейської країні, яку побудував Янукович, безправна і не може покладатися ні на закони, ні на суди, ні на силові структури, тому що все перетворено на мафіозне кримінальне угруповання", - заявила вона.

За словами Юлії Тимошенко, нелюдське ставлення до людей триватиме далі, якщо люди не повстануть проти режиму Януковича: "Або люди повстають і на цих виборах скидають це кримінальне угрупування, або потім так будуть ставитися до всіх, хто знаходиться сьогодні в їх власності. Так будуть ставитися до кожної людини".

"Я зараз хочу звернутися до всіх людей: Якщо ви зараз не зрозумієте, що в Україні править кримінал, що в Україні править мафія, потім ніщо не зможе вас захистити від того, що відбувається сьогодні в країні на чолі з Януковичем", - заявила лідер опозиції.

Нагадаємо, вчора екс-прем'єр Юлія Тимошенко лягла на підлогу перед входом у свою палату і відмовляється вставати на знак протесту проти недопуску до неї лідерів Об'єднаної опозиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram