ГоловнаПолітика

Директор "Буковелю" організовує виборцям безкоштовні поїздки на курорт

Туркомплекс устигли відвідати 30 тис. осіб.

Директор "Буковелю" організовує виборцям безкоштовні поїздки на курорт
Фото: nr2.ru

Гендиректор "Буковелю" Олександр Шевченко, який балотується до Верховної Ради у 83 виборчому окрузі в Івано-Франківській області, організовує безкоштовні поїздки на гірськолижний курорт.

В обмін на ксерокопію паспорта людям пропонують екскурсію, обід і зустріч із кандидатом-самовисуванцем, повідомляє "Новый Регион" з посиланням на Громадянську мережу ОПОРА.

У житлових мікрорайонах Івано-Франківська розклеєно оголошення про безкоштовну поїздку на "Буковель". Людей доправляють туди й назад комфортабельними мікроавтобусами.

"Після приїзду на ТК "Буковель" групу з автобуса повели на обід. Після обіду для всіх охочих провели екскурсію туристичним комплексом, а потім запропонували покататися на підйомнику. О 15:00 відбулася зустріч з кандидатом в народні депутати Олександром Шевченком, на якій були майже півтисячі людей", - зазначив спостерігач ОПОРИ.

Під час зустрічі Олександр Шевченко розповідав людям про те, як йому вдається вести бізнес і розвивати туркомплекс. Потім відбувся його діалог з потенційними виборцями. Одна жінка подякувала кандидату за поїздку і зазначила, що завдяки йому багато хто вперше відвідав "Буковель".

"Тридцять тисяч", - уточнив Олександр Шевченко кількість осіб, для яких він уже влаштував безкоштовні поїздки в туркомплекс.

Зазначимо, що, згідно із Законом України "Про вибори народних депутатів України", такі дії кандидата в депутати Олександра Шевченка можна розцінити як непрямий підкуп виборців і непряму агітацію.

Раніше Комітет виборців України назвав прямий підкуп виборців найбільш небезпечним порушенням для фальсифікації підсумків виборів Верховної Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram